Állatvilág

Kép

Kép


Kép


Bejelentés madarak ellen elkövetett bűncselekményekről
Kép


Kép

Kép

KépKép

Kép


Kép

KépOkostelefonnal már egy gombnyomással segíthetünk a hiúzoknak! A WWF Magyarország és a Mastercard összefogásával mostantól a vállalat mobil alkalmazását jótékony célra is használhatjuk! Az okostelefonok segítségével egyszerűen támogathatjuk a természetvédelmi szervezet hiúz fajvédelmi programját!

Egykor a Kárpátok egész területén, így az Északi-középhegységben is éltek húzok, azonban az intenzív vadászat és élőhelyük zsugorodása miatt a XX. század elejére már egy sem maradt hazánkban. A vadászati törvények szigorodásának köszönhetően a szlovákiai állomány néhány példánya már átmerészkedett hazánkba, és az elmúlt évtizedekben 5-8 fős populáció alakult ki az északi hegyvidéken. 

 A hiúzok számára a nagykiterjedésű, háborítatlan erdőségek jelentik a biztonságos otthont, ilyenből azonban hazánkban egyelőre kevés van. A WWF Magyarország azon fáradozik, hogy a jelenleginél több, a hiúzok számára megfelelő erdőség legyen Magyarországon. Ebben talált partnerre a Mastercard személyében.

 

A vállalat azért fejlesztette mobil alkalmazását, hogy ügyfeleik számára megkönnyítsék az egyes tranzakciók lebonyolítását. A felhasználóbarát megoldás azonban egészen új oldaláról mutatkozik be a Mastercard és a WWF Magyarország együttműködésében. Mindössze egy okostelefonra és a vállalat mobil alkalmazására van szükség, amely ingyenesen letölthető az online telefonos webshopokból.

Ezután nem kell mást tennünk, mint regisztrálni bankkártyánkat az app segítségével, beolvasni a WWF Magyarország QR-kódját, kiválasztani a támogatás összegét és már adományoztunk is.

 

"Alapítványként mindig keressük az új és érdekes megoldásokat, hogy az adományozóink egyszerűen és kényelmesen segíthessék munkánkat. A Mastercard mobil szolgáltatása megkönnyíti az adományozást, a QR-kódok segítségével elküldött adományokat pedig a hiúz fajvédelmi programunkra fordítjuk. Ennek keretében a bojtos fülű nagyragadozók számára is élhetőbb erdőségek kialakításához igyekszünk hozzájárulni. Emellett kutatók bevonásával azon dolgozunk, hogy minél többet megtudjunk a hazai hiúzok életéről." - mondta el a programról Antal Alexa, a WWF Magyarország szóvivője. 

 

 

  • Ilyen egyszerűen juttathatod el a felkínált összeget az  általad választott szervezet számára:

1. Töltsd le a MasterCard Mobile alkalmazást, és regisztáld MasterCard® vagy CVC-kóddal ellátott Maestro® bankkártyádat! (iOS, Android, Windows Phone)*

2. Olvasd be a támogatni kívánt szervezet QR-kódját a MasterCard Mobile alkalmazáson keresztül!

3. Válaszd ki az adományozni kívánt összeget! A minimális összeg 3000 Ft.

4. Az  mPIN kódod megadásával engedélyezd a tranzakciót!

 

Kép

 

Hasznos oldalak

És itt bemutatkozom
Kép
Kép


Megtalálsz a FACEBOOKONKép


Kép


KépKép


 Kép
Geocaching.hu 


Kép


KépKép
Kép